Usunięcie konta Voltborn
Konto możesz trwale usunąć bezpośrednio w grze albo zgłosić żądanie e-mailem. Operacji nie można cofnąć.
Usunięcie w aplikacji
- 1Otwórz profil gracza w menu głównym.
- 2Przejdź do ustawień konta i wybierz „Usuń konto”.
- 3Wpisz aktualne hasło i potwierdź usunięcie.
Co dzieje się z danymi?
Usuwamy dane logowania, profil, postęp, ekwipunek, relacje społecznościowe, aktywne sesje i tokeny. Historię meczów możemy zachować wyłącznie po trwałym odłączeniu jej od Twojej tożsamości. Dane wymagane podatkowo, rozliczeniowo albo do obsługi konkretnego nadużycia przechowujemy tylko przez okres wskazany w Polityce prywatności. Zakupy, Volty i postęp nie mogą zostać przeniesione na nowe konto.
Żądanie realizujemy bez zbędnej zwłoki, co do zasady nie później niż w 30 dni po jego skutecznej weryfikacji. Odizolowane kopie zapasowe są usuwane w cyklu nie dłuższym niż 30 dni.
Nie masz dostępu do gry?
Wyślij prośbę z adresu e-mail przypisanego do konta. Podaj nazwę użytkownika i kod gracza. Możemy poprosić o dodatkową, proporcjonalną weryfikację właściciela konta. Nigdy nie wysyłaj hasła.
support@voltborn.euKonta nieaktywne
Konto nieaktywne przez 3 lata może zostać przeznaczone do usunięcia. Co najmniej 30 dni wcześniej wyślemy ostrzeżenie na przypisany adres e-mail. Zalogowanie przed terminem anuluje usunięcie.

